Vi köper din bil Malmö

Tryggt, enkelt och lokalt | 040-40 71 00

Om oss

Välkommen till oss i Haninge!

Vi är en bilfirma som kanske tänker lite annorlunda än våra konkurrenter. Vi försöker inte tjäna så mycket som möjligt på varje bil, utan satsar i stället på att betala bra pengar för bra begagnade bilar och sälja dem vidare till nöjda kunder. Vi köper in bilar över hela Sverige och säljer dem i våra lokaler i Haninge söder om Stockholm. Vi erbjuder även service och underhåll på begagnade bilar.

Vi som driver företaget har norrländska rötter, vilket också präglar vår verksamhet, som kännetecknas av en ödmjuk inställning och ett öppet och ärligt förhållningssätt till våra kunder. Hos oss ska du känna dig välkommen och få hjälp att hitta det du söker.

En bra bilhandlare

På konsumentsajten reco.se har vi blivit utnämnda till rekommenderat företag sex år i rad, vilket vi tycker är bevis på att vårt sätt att driva bilfirma fungerar. Många kunder hittar till oss just tack vare våra goda omdömen.

Vi vill att det ska kännas självklart även för dig som bor i Malmö att prova på hur bekvämt och stressfritt det är att sälja din bil till oss. Varmt välkommen att höra av dig för en kostnadsfri värdering.

Tobbe Haninge bilpark

 

Gör en trygg bilaffär i Malmö!