Vi köper din bil Malmö

Tryggt, enkelt och lokalt | 040-40 71 00

Övriga tjänster

Bilförmedling

Förutom att köpa in bilar erbjuder vi även hjälp med förmedlingsuppdrag. Om du ger oss i uppdrag att sälja bilen gör vi först en grundlig besiktning och ser till att bilen är i topptrim genom att serva, tvätta och rekonditionera den.

Du behöver själv inte ha någon kontakt med den som köper din bil, utan vi sköter hela affären från visat intresse till slutförd affär, då vi för över pengarna till dig. För denna typ av förmedlingsuppdrag tar vi ut en fast avgift på 10 000 kronor, oavsett hur mycket din bil blir såld för.

Försäljning av begagnade bilar

Vi har ständigt en lång rad av begagnade bilar till salu i vår utställningshall i södra Stockholm Här kan du i lugn och ro titta på bilar och få hjälp att hitta en begagnad bil som passar för dina behov.

Att köpa en begagnad bil av oss har fler fördelar än det låga priset. Våra bilar är alltid nyservade och nybesiktigade och vi erbjuder även förmånliga garantier och försäkringar på bilarna.

Betalningsalternativ, garanti och försäkring

Det är inte alltid man har finansieringen klar när behovet av en ny bil uppstår. Genom våra samarbeten med banker och försäkringsbolag kan vi erbjuda dig förmånliga betalningsalternativ genom vårt samarbete med bland annat Nordea och Wasa kredit.

Vi har också ett försäkringssamarbete med Trygg Hansa och bjuder alltid på två veckors helförsäkring när du köper en begagnad bil av oss.

röd bil besiktas hos Haninge bilpark

 

Hjälp med allt inom begagnade bilar