Vi köper din bil Malmö

Tryggt, enkelt och lokalt | 040-40 71 00

Så går det till

 

Kostadsfri besiktning och värdering

Du kontaktar oss genom att ringa, maila eller använda dig av kontaktformuläret här på sidan. Där kan du fylla i fakta om din bil som vad det är för modell, hur långt den är körd, och annat du tycker är viktigt att veta om bilen.

Därefter kontaktar vi dig för ett möte och kan även ge ett preliminärt prisförslag. Vi vill dock poängtera att vi alltid vill besiktiga din bil på plats i Malmö innan vi kan ge dig ett definitivt pris på bilen.

Anledningen till att vi inte erbjuder snabbtjänster av typen "onlinevärdering" och liknande är för att det helt enkelt inte går att automatiskt värdera en begagnad bil. Dessa tjänster är enligt vår uppfattning mer till för att väcka falska förhoppningar på affären, som kanske inte alls infrias när man väl sedan blir kontaktad av bilfirman.

Däremot kan vi genomföra en förhandsbesiktning av din bil via mobiltelefon, som syfter till att kunna ge dig ett preliminärt pris på bilen. Läs mer om förhandsbesiktning här!

Vi kommer till dig i Malmö

Vi har vår bas i Haninge söder om Stockholm, men eftersom vi har en stor efterfrågan på begagnade bilar köper vi upp bilar över hela Sverige, och givetvis även i Malmö. Det innebär att när du vill sälja din bil så behöver du bara kontakta oss, så kommer vi hem till dig och värderar din bil och du blir erbjuden ett pris på plats.

Skulle du välja att sälja bilen till oss så genomför vi affären tillsammans på plats. Vi ser till att du fått in pengarna på ditt konto innan vi tillsammans anmäler ägarbytet, så att affären kännns trygg för dig hela vägen. Vi är medvetna om att alla inte köper och säljer bilar på daglig basis och ser alltid till att kommunikationen blir tydlig, ärlig och direkt.

 

Hör av dig idag för en säker och snabb bilaffär i Malmö